Momenteel worden er geen workshops en cursus keramiek gegeven.
Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geartsje Dupon heeft ook waardebonnen waarmee je iemand een mooi sierraad, keramiek of workshop naar keuze cadeau geeft. Een uniek cadeau!

De waarden van de cadeaubon bepaal je zelf. De cadeaubonnen van Geartsje Dupon zijn verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ze ook telefonisch of via e-mail bestellen, dan doe ik de waardebon op de bus.

Actueel
12nov

Open dagen in kerstsfeer

Op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november houdt Geartsje Dupon tussen 10.00 en 17.00 uur open dagen in gezellige kerstsfeer in haar winkel en atelier aan de Dr. Kijlstraweg 30 in Mûnein. U bent welkom in haar atelier, daar vertelt ze u graag over het mooie ambacht van goudsmid, is het mogelijk om uw sieraden te laten testen op echtheid en mooie bijzondere sieraden te passen. Kijken wat u mooi vind. Ze geeft graag goed advies.
Ook kunnen we de mogelijkheden bespreken wat u zoal met uw (oud) goud kunt doen. Wilt u er iets nieuws van laten maken of wilt u het inleveren en/of er iets nieuws voor uitzoeken? Veel is mogelijk.
Verder kunt u de collecties bekijken en sieraden passen die speciaal voor de feestdagen zijn uitgebreid o.m. van de mooie merken Bastian, Breuning, Jeh jewels, Audar etc. en haar eigen merk Dupon sieraden.
U bent natuurlijk ook welkom op andere dagen. Van woensdag tm zaterdag geopend van 10 tot 17.30 uur en op afspraak.

Lees verder Meer nieuws