Momenteel worden er geen workshops en cursus keramiek gegeven.
Opdrachten & Relatiegeschenken

Eigen idee of een ontwerp laten maken?

Zoekt u een speciaal, uniek cadeau voor bijvoorbeeld uw medewerkers, klanten of relaties? Geartsje Dupon maakt ook werk op aanvraag.

Ook als u zelf een idee of ontwerp heeft liggen dat u wilt laten uitvoeren in keramiek, bent u bij Geartsje Dupon aan het juiste adres. Daar gaan we samen eens goed voor zittten. U vertelt wat u graag zou willen, wat u voor ogen heeft en ik denk met u mee. We bespreken wat mogelijk is en waar de uitdagingen zitten. Zo komen we tot een uitgewerkt ontwerp en dat werk ik in het atelier uit tot een keramisch object. Enig in zijn soort en precies zoals u wilt.

Het kan om uiteenlopende objecten gaan. Denk bijvoorbeeld eens geboorteservies, spaarpotten, gedenkschalen, spreukborden of tegeltjes met wijsheden. Al dan niet voorzien van bijvoorbeeld het logo of de naam van uw bedrijf, of uw eigen naam. Exclusieve (relatie)geschenken!


Het werken met klei is voor mij iedere keer weer een nieuwe uitdaging en ik ga het experiment steeds weer aan. Ik houd zowel van mooie strakke als van vrije vormen met een mooie craquelé of kleurrijke expressie. Het uitgangspunt van mijn werk is ‘vorm volgt functie’ en ik neem tevens de ruimte voor het experiment en vernieuwing.

Geartsje Dupon
Voorbeelden en mogelijkheden

Samen uw wensen en ideeën bespreken?

Neem contact op