Momenteel worden er geen workshops en cursus keramiek gegeven.
Bedrijfsuitjes

Creatieve teamactiviteit

In welke branche u ook werkzaam bent, een creatief bedrijfsuitje past altijd. Iedereen kan het, het kan óók bij slecht weer en tussendoor is er alle ruimte om te praten.

Er zijn allerlei mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in het atelier van Geartsje Dupon. Met een team samen een mooi stuk maken voor op kantoor of in het bedrijf werkt bijvoorbeeld prima als teambuilding. Maar individueel iets maken voor thuis kan natuurlijk ook. Of samen een tegeltableau samenstellen waarin elk zijn creatieve inbreng terugziet, is ook een optie. Ik kan een pottendraaidemonstratie verzorgen, we kunnen uit de vrije hand iets maken, pottendraaien of keramiek beschilderen, maar ook een combinatie is mogelijk, net als het werken in groepen.

Het atelier van Geartsje Dupon vindt u in Mûnein, vlak bij Leeuwarden. Het is een rijke streek, met uiteenlopende activiteiten. U kunt een creatieve workshop dan ook moeiteloos combineren met bijvoorbeeld een fijne wandeling door de natuur. Ik bespreek de wensen graag met u, samen komen we tot een mooi programma voor een gezellige, creatieve groepsactiviteit.

 


Dagprogramma (ook mogelijk als middagprogramma)

  • Ontvangst om 10.00 uur
  • Koffie met wat lekkers
  • Workshop keramiek of wandeling door de Trynwâlden
  • Lunch
  • Workshop keramiek
  • Hapje en drankje
  • Afsluiting om 17.00 uur

Tip: neem oude kleding of een schort mee.

Wat is er te doen en te zien in de omgeving?

In de omgeving van Mûnein vindt u prachtige wandel- en fietsroutes. De gemeente zette de dorpskuiers handig bij elkaar op hun website. U kunt de tochten downloaden als pdf. In de omgeving van Mûnein vindt u ook een aantal natuurgebieden van It Fryske Gea die u kunt bezoeken. Of huur eens een fluisterbootje, kano of sup om de natuurpracht vanaf het water bewonderen.

Aansluitend dineren of overnachten? In de nabije omgeving zijn een aantal perfecte hotels en restaurants:

Sfeerimpressie

We kijken met veel plezier terug op deze middag. Geartsje heeft ons op een rustige en prettige wijze begeleid. Wij zijn blij dat we dit gedaan hebben.

Familie Bonnema, 2014

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoals u ziet is er van alles mogelijk in het atelier in Mûnein en in de directe omgeving. Ik bespreek de wensen graag met u, samen komen we tot een mooi programma voor een gezellige, creatieve groepsactiviteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan ontvangt u een programma op maat.

 

  • *is verplicht

 

Heeft u nog vragen of liever telefonisch contact? Bel ons gerust: 058 2562 884 of 06-27077633.