Momenteel worden er geen workshops en cursus keramiek gegeven.
Workshop pottenbakken
Laden Agenda

Wil je een keertje pottenbakken uitproberen?

Altijd al een keertje willen pottenbakken? Dat kan tijdens deze workshop. Je kunt deze middag heerlijk met de klei bezig op een draaischijf. Ook is het een mooie mogelijkheid om uit te proberen of dit iets voor jou is. In het winterseizoen wordt er namenlijk cursus gegeven en kun je je er verder in verdiepen.

Bijvoorbeeld een cursus keramiek, pottendraaien, handvormen, glazuren of decoreren. In de cursus leer je hoe je bijvoorbeeld een pot kunt draaien op een draaischijf en hoe je door middel van handvorm een object kunt vormen. Ook wordt aandacht besteed aan hoe je structuur in de klei kunt aanbrengen, het decoreren met engobe en glazuren. In de cursus leer je diverse technieken en vaardigheden en ben je vrij in wat je wilt maken. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal 7 personen. De lessen zijn op avond. Een les duurt 2 1/2 uur. Zie bij cursus voor meer info.


Workshop pottenbakken

Mogelijke data:

 

 

Kosten

  • workshop pottenbakken  50,- 1 dagdeel van 2 1/2 uur.

Kosten zijn inclusief les, gebruik atelier en gereedschap. Exclusief klei , glazuur en stookkosten ( 4,- per potje). Minimaal 6 personen.

Er zijn zes elektrische draaischijven beschikbaar.

Kan ook met 8 a 9 personen dan in combinatie met het beschilderen van een biscuit gebaken beker met de majolicatechniek.

Sfeerimpressies

We kijken met veel plezier terug op deze middag. Geartsje heeft ons op een rustige en prettige wijze begeleid. Wij zijn blij dat we dit gedaan hebben.

Familie Bonnema, 2014

Meld u aan voor deze workshop

Workshop van uw keuze gevonden? Meld u dan snel aan. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

  • *is verplicht

Heeft u nog vragen of liever telefonisch aanmelden? Bel ons gerust: 058 2562 884.


tip!

Leuk om te geven: een cadeaubon voor de winkel of onze workshops.


Andere workshops